Holdstart Virum

Tilmeld dig

Der er ny holdstart hver anden uge.
Holdstart består af ét intro-møde på 45 min og derefter starter almindelig teori. Du kan se hele forløbet her.

Lovpakke, Lynpakke eller Weekendpakke?
Uanset hvilken service du vælger, skal du stadig tilmelde dig normalt holdstart. Efterfølgende vil din valgte kørelære planlægge med dig. Se og læs om de forskellige pakker.

Skal du generhverve?
Hvis du skal generhverve skal du ikke tilmelde dig et holdstart.
Skal du i stedet tilmelde dig her.

Kørelærerne

Kørelærerne

Søger du svar?

Ofte stillede spørgsmål

3 måneder før at du fylder 17 år. Du kan tidligst aflægge teoriprøven 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Det er individuelt, afhængigt af elevens niveau. Normalt tager det ca. 3 til 4 måneder.

Hvis du gerne vil have kørekortet hurtigt kan du vælge et lynkursus som tager ca. 16 dage til 4 uger.

Ifølge lovgivningen skal undervisningen være både pædagogisk og holdningsbearbejdende. Derfor er det ikke muligt at tage undervisningen på pc. Dog er det tilladt at have selvstudie en enkelt gang, som er højst 4 lektioner af 45 minutters varighed.

Det er tilladt at have højst 4 lektioner af 45 minutters varighed, som selvstudie i sit uddannelsesforløb. Det vil sige at man kan tage teoriundervisning hjemme online, hvis man f.eks. er forhindret i at komme til en undervisning grundet sygdom, ferie eller andet. (Selvstudie skal aftales med kørelæreren)

En manøvrebane er en lukket plads, hvor du får kendskab til bilen første gang. Der er 3 elever afsted og kurset har en varighed af 3 timer.